Η εταιρεία μας

Το 1988 όταν ο Πέτρος Κυριακόπουλος ξεκίνησε την ατομική του επιχειρηματική δραστηριότητα, χρειάστηκε μεγάλος αγώνας για να εδραιωθεί στην τοπική αλλά και ευρύτερη αγορά.

Δουλεύοντας με γνώμονα την συνέπεια την ποιότητα και το καλό σέρβις, κατάφερε το όνομα Κυριακόπουλος στον χώρο της σκίασης και τον ειδικών κατασκευών να είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία.

Το 2008 μετά από 20 χρόνια λειτουργίας και με κεκτημένο την εμπιστοσύνη όλων των πελατών που εξυπηρετήσαμε ιδρύεται η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε με σκοπό την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που σχεδιάστηκαν στοχευμένα για να μπορούν να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε παραγωγή και ποιότητα, τόσο σήμερα όσο και σε βάθος χρόνου.

Σήμερα 28 χρόνια μετά, με πρόσθετο εφόδιο την εμπειρία και τεχνογνωσία έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σκίασης και στέγασης, εφαρμόζοντας νέες καινοτομίες δίνοντας ταυτότητα στις κατασκευές μας.

Διατηρώντας αμετάβλητη την όρεξη για δημιουργία και εξυπηρέτηση συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ευθύνη προς τον πελάτη, είμαστε πλαισιωμένοι με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό επιτελείο, δίνοντας έτσι σε εσάς την ικανοποίηση του αποτελέσματος.